MIN BAGGRUND

Jeg er en ikke rygende, glad og moden "dame" på kun 54år 😙, som for lannnggg tid siden (i 1983) blev uddannet som kontorassistent indenfor Staten, har arbejdet i en børnehave, i et køkken på et plejehjem, som hjemmehjælper og kommunal dagplejer. 

Så arbejdet med mennesker har altid ligget mit hjerte nært 🤭

 

MIN FAMILIE


Jeg er gift med Jesper 🤭 som er 55 år og har været antennemontør i over 31 år. Så er jeg mor til Nicoline på 19 år, Michelle og Camilla, som dog begge er flyttet hjemmefra 😉. 
Jesper er far til Jannick og Benjamin, som begge også er flyttet hjemmefra, og vi er sørme blevet farfar, moffi, famse og mormor til en masse skønne børnebørn, som også kigger forbi os ind imellem, både i åbningstiden og udenfor 🤪 så det er rigtigt dejligt 😋 

Her bor også vore kat - Santi 15 år gammel - men hun er mest ude fordi hun synes børnene larmer for meget 🤪 og så vores hund - Rico - (en sort labrador retriver - formel 1 på 11 år 😙), som elskeeeeer børnene og er en rigtig god børnevenlig og meget rolig hund 😋 og han er meget opdraget. Han tager ikke maden ud af børnenes hænder, han tigger ikke ved bordet, men venter pænt på, at vi får spist færdigt og sunget tak-for-mad.. SÅ støvsuger han så til gengæld også heleee gulvet 😋 og så sover han også til middag, imens børnene gør det 😉

🤭 Vi bor alle sammen i et stort hus på 200 kvm, med en dejlig stor grund til på ca. 800 kvm. Vi er i husets underetage, og der har jeg et stort legeværelse til børnene, og vi er/leger både på værelset, i vores kæmpe køkken/alrum og i bryggerset....så her er børn og legetøj OVERALT 😋

Udenfor har vi indrettet en dejlig stor legeplads til børnene, og der er fliser rundt langs hele huset, hvor børnene kan køre med scootere, cykler, og "Flintstone-biler". Vi har en lille vippe, en mini-dobbeltrutchebane, en dejlig stor græsplæne, en hoppeborg (kun sat op i perioder om sommeren) - samt meget mere... vi har et super godt legestativ med gynger, sansegynge, rutchebane. Har en nedgravet sandkasse, "sommerlegehus" og meget mere 🤪. Børnene må være i stort set hele haven (som er lukket af med låge om til forhaven og Orevej), undtagen inde i mine blomsterbede selvfølgelig 🙃

Vores hus ligger med den skønne skov som nabo, kun 400 meter herfra på den ene side, og den lige så dejlige Ore-strand ligger ca. 200 meter på den anden side af huset, så der bruger vi også en hel del tid - året rundt.
........🤩

Gem Gem Gem Gem Gem Gem

Her er jeg sammen med min dejlige mand, Jesper :)

Vores 5 unger

Vores egne 5 skønne unger , samt 2 af vore børnebørn🤭

Gem Gem Gem Gem Gem Gem

Billedet er fra 2015, af vores skønne sammenbragte børn og 2 børnenebørn og så mangler der en svigerdatter og 2 børnebørn mere :)

SOM DAGPLEJER

Jeg blev ansat som kommunal dagplejer i 1993 og har altid befundet mig virkelig godt i og med mit arbejde og jeg elsker at passe børn 🤭. Samtidig føler jeg mig utrolig privilligeret, at få lov til at være en del af så mange børns start på livet og få lov til at være med til at præge deres opvækst med mine bedste intentioner og faglig viden.

Jeg tilbyder privat pasning i mit eget hjem, i trygge hjemlige omgivelser, faste rytmer og rammer. Mit ønske og mål med børnene, er bla. at lære dem alt hvad sådanne små poder bør kunne, bla. at blive selvstændige, være sociale, øve fin-og grovmotorikkerne, bruge fantasien, overskride egne grænser i eget tempo - ja og så selvfølgelig, at give dem nærvær, omsorg, fremme deres sprog, selvtillid og ikke mindst kram og kærlighed i deres dagligdag. Jeg prøver at pakke en "rygsæk" med alle de vigtigste ting jeg mener børn har brug for og dermed ruste dem til deres videre færd frem i livet, med børnehaven som næste stop.

Grunden til at jeg ønskede at fortsætte som privat dagplejer, er at jeg dermed føler at jeg nu har ro i min dagpleje til at passe mine børn, bla. uden gæstebørn i tide og utide (selv om de jo også er nogle søde børn 🤭 men det kræver utroligt meget med skiftende gæstebørn og forældre ind og ud af huset).

Jeg får ingen "fraværsdage" pga. sygdom - da jeg jo hver gang vil prøve at finde hjælp til det (HVIS være jeg desværre ikke kan, så må i selv passe jeres barn - men det er endnu ikke sket imens jeg har været privat dagplejer) 😙 - kursus og møder (dem holder vi i foreningen om aftenen eller i weekenderne) jeg skal IKKE holde en "skæv" fridag i ny og næ, hvor i så skal have jeres barn i gæstepleje.

Jeg bestemmer selv min åbne- og lukketid og jeg planlægger selv min ferie hele året og dermed kan i forældre også planlægge med, hvis mine ferieplaner eller åbningstider ikke passer med jeres. I får en halv- eller en helårsplan med min ferie.

Bonus er så, at jeg føler at jeg i fred og ro kan passe "mine"/jeres børn helt efter mine/vores egne ønsker og efter børnenes behov, alder og udvikling. Jeg føler jeg ved, at blive privat dagplejer, får meget mere tid og overskud til det enkelte barn og barnets behov.

Jeg forventer selvfølgelig et åbent og ærligt samarbejde med jer forældre, hvor vi altid kan snakke om tingene og finde frem til den bedste pasning af jeres lille guldklump. 🤭
Gem Gem Gem Gem Gem Gem

Glade farver i min regnbue, som er fyldt med glade børn :)

Et kig i haven

Et billed af vores have bag ved, hvor børnene må være over det hele - næsten 😉

PS.. legepladsen blev lavet om i 2012 med nyt gynge-/rutche-/klatrestativ og nedgravet sandkasse 🤩GemGemGemGemGemGem

Selve "legepladsen" er omgivet af et flot åbent blomsterhegn...

...og samme kig, lidt til venstre.

.... 😎.....GemGemGemGemGemGem

... og masser af fliser, til at køre "ræs" på ;)

Selve rutche-gynge og klatrestativet...

.....😀......

Gem Gem Gem Gem Gem Gem

... er i en megeeeet børne- OG Pia-venlig højde ;)

Overskrift 1

....🙃.....GemGemGemGemGemGem

...her er så lidt af legepladsen, ved udgangsdøren fra bryggerset, som forældrene benytter.

....😋....GemGemGemGemGemGem

... her er vores opbevaringplads, til det legetøj, som ikke lige er i brug den dag :)