Bliver dit barn syg

🤒Kort om sygdom🤒


Som i andre daginstitutioner modtager jeg ikke et sygt barn, dels på grund af smittefare, men også fordi jeg ikke kan give barnet den fornødne omsorg, som sygdom kræver.🙃


Jeg modtager ikke børn, der har fået panodil for at nedsætte feberen eller anden sygdom.

Min holdning er, at giver man sit barn panodil, så er det fordi barnet er sygt og derfor bør være hjemme under opsyn af en anden voksen end mig 🤭
 

(alle får en velkomstmappe ved opstart, hvor der bla. kan læses nærmere informationer vedrørende sygdom og pasning hos mig) 🙂


Bliver jeg syg

 

HOS MIG er følgende fordele:

Skulle jeg blive syg 🤒 får i telefonisk besked ½-1 time inden i møder med jeres barn, hvor jeg vil fortælle jer hvad jeg fejler, og så er det helt op til jer selv, om i stadig vil aflevere jeres barn til min hjælper eller finde en løsning selv. Så vil jeg få fat i en hjælper, som så vil komme og hjælpe mig med at passe børnene. Det vil være en, som jeres barn kender, og derfor være i de tryggeste hænder og stadig i kendte omgivelser.
Jeg er jo selvfølgelig hele tiden lige i nærheden HVIS der skulle blive alvorligt brug for mig
 😉
 Er min familie syg, så vil i blive infomeret omkring hvilken sygdom det drejer sig om, og så kan i så selv vurdere om i vil komme med jeres barn eller holde det hjemme, da der jo måske er smittefare.

Men ser det helt sort ud, og jeg selv er syg og ingen hjælper kan finde, så må i selv sørge for pasning af jeres barn🤭 

(har dog - i alt - KUN haft 2 dage siden 2008, (banker lige under bordet  ) hvor jeg har måtte lukke ned pga. "Roskildesyge" 🤭 og mine hjælpere SKULLE på job og til eksamen 🤩)


(NB.. i tilfælde af meget alvorlig sygdom eller dødsfald i familien e.l., kan der selvfølgelig forekomme ændring af ovenstående)

Men i slipper jo for gæstepleje og for at skulle styrte afsted en tidlig morgen, evt. hente barnevogn, taske, overtøj osv, for at køre hen til en evt. fremmed gæstedagpleje.DET er da en kæmpe bonus her hos mig, ikk`?