Læg gerne en besked :-)

Jamen jeg vil da blive rigtig glad, hvis du/i vil lægge en besked i min gæstebog, det er jo altid dejligt at få en hilsen "ss"

Hjemmeside 12-11-2016

Henning

Vejen faldt lige forbi. Flot hjemmeside :-)

Hjemmeside 06-08-2016

Oda Larsson

dine børn er virkelig dejlig, jeg kan føle din lykke.

Hjemmeside 25-07-2016

kevinluo

Flot hjemmeside.

Hjemmeside 10-12-2014

Christina

Super flot hjemmeside du har lavet :-) Hvordan har du fået kalender lyset ind ??
mvh Christina www.christinas-dagpleje.dk

Hjemmeside 09-08-2014

Mei Aaen

Hejsa Pia,

Starter selv op som privat dagplejer til september i det Nordjyske (Storvorde) og søger derfor inspiration. Du har en dejlig og sjov hjemmeside. Tak for kigget.

Hjemmeside 24-02-2014

Birk Nielsen

Super inspirerende at du elsker og går så meget op i det du laver. Tak for kigget!

12-11-2013

Camilla :) Din søde datter

Bedste dagplejer :)

Kunne ikke sige med andre ord end hvor engageret og positiv et sted det er for børn at "vokse" op :) Er så glad for at Liam er hos dig i de timer han ikke kan være hos os :)

Mange knus herfra

Hjemmeside 05-11-2012

Laura

Flot hjemmeside

Hjemmeside 23-10-2012

Susanne fra København

Hej Pia.
Dejlig hjemmeside du har dig. Man bliver inspireret af de ting, du poster herinde om børn og børnepasning. Masser af gode indlæg. Tak for det.
Mvh. Susanne

10-04-2012

Pia Gabriel

Hej Pia.
Af hele hjertet tak fordi du har passet så godt på vores Gaia, givet hende en masse dejlige oplevelser og mange mange knus.
Vi vil altid huske dig som den trygge favn der "reddede" os da Gaia havde mest brug for det. Ikke så underligt, at du er kommet til at betyde så meget for os.
Vi savner dig alle sammen og her bliver der stadig banket i bordet når vi siger "tak for mad" og det bliver vi ved med :)
Hils pigerne, Din Jesper, Regnbuebørnene og ikke mindst Rico.
De største kram og en ordentlig SMASKER fra Gaia, Jesper og Pia

17-03-2012

anja

Kære Pia. Ihh hvor vi savner dig i vores liv, du er en dejlig og kærlig dagpleje mor, og mange tak for at du havde mathias og freja hos dig, det varmer meget. Hun snakker stadigvæk om dig lille freja musen. Mange knus fra os

Hjemmeside 28-01-2012

ann charlott

hej Danmarks Dagplejere bager til fordel for danmarks indsamling 3 feb. 2012 børn på flugt i afrika se hvordan du kan være med på www.cupcakesforafrika.dk se evt aftenshowet mandag d. 30 jan kl 19.05 på DR1 som fortæller om det.
send meget gerne dette budskab videre, det er snart :-)

02-01-2012

Karoline

Hej Pia

Du får de varmeste anbefalinger fra os. Det har været dejligt og trygt at have Viola hos dig, hvor vi ved hun har været i kærlige hænder hver eneste dag. Både du og din søde familie har taget godt i mod os fra første dag.
-og til dig der overvejer at have dit barn hos Pia. Skynd dig at skriv barnet op. I får ikke et bedre sted :-)

Tak for nogle gode år.

Kh
Karoline

Hjemmeside 21-11-2011

Inge-Lise Weile

Hej
Det er en fin hjemmeside, du har lavet.
Hilsen
Inge-Lise Weile

Hjemmeside 29-09-2011

Julie Pedersen

Hej Pia, min kære kommende kolega ;-) dejlig side du har, her kan man sagtens blive inspireret af de mange spændende ting du har lagt ud! Glæder mig til at møde dig og regnbuebørnene. Kærligste hilsner Julie

07-05-2011

Camilla Simonsen

Kære Pia
Vi takker endnu engang for nogle gode år hos dig for Oliver med dejlige oplevelser sammen med dig, din familie og de andre børn. Han savner dig, og du vil altid være i hans hjerte. Du er bare den bedste dagplejemor, man kan tænke sig. Din hjemmeside er bare helt fantastisk :o) Knus

Hjemmeside 06-01-2011

Linnebjerg-Design.dk

Sikke en flot og farverig hjemmeside du har.

Besøg gerne min hjemmeside - måske der er noget som kan friste.

Mvh

Helle Linnebjerg

Hjemmeside 12-12-2010

Gitte Secher

Hejsa.

Sikke en flot hjemmeside og et fantastisk job du har. Jeg er selv startet som privat dagplejer i Fraugde ikke langt fra Odense centrum. Der er ikke noget bedre job end at være dagplejer.

Ønsker dig alt muligt held og lykke.
PS, du er velkommen til at kigge forbi på min side også og lægge en hilsen.

Mvh
Gitte Secher

07-09-2010

Freja Jørgensen

Hej Pia. Du er verdens bedste dagpleje mor, og selv om jeg er lidt strid indimellem så ved jeg at du holder af mig...:-) Kys fra Freja Ps. Skulle hilse fra Mathias

Hjemmeside 04-07-2010

malou elisabeth christensen

hej fin hjemmeside du har
vh hilsen malou elisabeth christensen

10-01-2010

Michelle

Hej mammi..
Var lige forbi og se de ændringer du har lavet ved siden. Når jeg bl.a. kigger billederne igennem, varmer det mit hjerte fordi at jeg ser kærligheden for dit arbejde og for de fantastiske unger, vokse for hver dag der går.. Du giver hele dit hjerte til de unger og det er bare noget der kan mærkes og ses på dem, for de stråler bare af lykke over at være der, hver gang jeg kommer på besøg.. Det er fantastisk at se dig være lige så engageret i dit arbejde idag, som for bare 15 år siden, og det er simpelthen fordi du elsker det og elsker dem. Det smitter af på alle os andre, og især ungerne..
Jeg er stolt af dig..
Mange knus og kys din mellemste datter :*

10-01-2010

nina

Hej Pia
Kan jeg bliver skrevet op til en plads hos dig d. 1 maj 2040 ?.. Der er så skønt, dejligt og hyggeligt hos dig, og så får man god forplejning..
Nååå, der er nok noget som jeg har misforstået, det er jo på plejehjemmet jeg skal skrives op, men jeg vil meget hellere bo hos dig !!!!

10-01-2010

Lilian

Smil...dejlig hjemmeside, søde Pia...man kan ikke andet end blive i godt humør af et besøg enten her eller hjmme hos dig og ungerne...bliver dejligt med forår..så det nemmere at ses ;)

Hjemmeside 03-01-2010

Grace

Hej Pia.
mandy og jeg var lige inde og kigge lidt på den flotte hjemmeside, når hun ser billeder af dig og dit hjem, er det faktisk utroligt hvad hun kan huske. Endnu engang tak for den fantastiske tisd mandy havde hos dig. Knus

Hjemmeside 23-11-2009

Henriette

Hej Pia...
Sikke en fin hjemmeside du har. Fuld af livsglæde og skønne unger. Man bliver jo i super godt humør af at kigge rundt her.. Knus Henriette

05-06-2009

Silje Egeberg Nordhald

Hej Pia!
Vil bare lige skrive en hilsen til dig på din flotte hjemmeside så du ikke glemmer mig(os) lige med det samme. Du har været den bedste dagplejer og jeg kommer meget til at savne dig!
Mange knus fra Silje (...og hendes mor...)

Hjemmeside 20-05-2009

Annette Dreibøl

Hej Pia
Alle de gode fordele du nævner ved at være privat dagplejer er lige netop de grude der har gjort at jeg selv er startet op som sådan. :-)
Jeg har lige været inde og kigge på din side og jeg syntes virkelig at den "oser" af hygge :-)
De venligste hilsner
Annette

15-04-2009

susanne

Hej Pia
Sikke en dejlig side du har lavet..smiler
Jeg er selv kommunal dagplejer og kan nikke genkendende til det du skriver mht. ro og gæstebørn.
Jeg overvejer meget at starte som privat i stedet..der er lige det med vikar ved sygdom og ferie der er en udfordring..
Fortsat held og lykke..
Kh Susanne

12-12-2008

Anja jørgensen

Hej skønne dagpleje Pia. Vi vil ønske dig og din familie en rigtig god jul. Det er nogle skønne billeder du har af vores søn mathias :-)
Vi glæder os til du skal passe den lille ny Freja.

29-08-2008

Gabrielle

Hej søde...
Tillykke med cyklen, den er bare fed... Man føler sig snart lidt udenfor (ha ha), når man ser hvor mange dagplejere, der efterhånden har fået sådan en cykel.... Pia, din hjemmeside er super flot og fortæller nøjagtig hvem du er.... Det er dejligt at have så skøn en kollega som dig....

08-08-2008

nina

Hej Pia
For pokker hvor er du bare god til det der med computer.. Du imponere bare hele tiden.. Godt at jeg har dig jeg kan spørge :))
Du er en dejlig dagplejer og lige så kolega.
God Weekend
Nina

25-05-2008

Claus "F" Jensen

Hej Pia
Rigtig flot hjemmeside - det er bare synd at jeg er alt for stor til at starte i din dagpleje (er ellers kun 49) men det må man finde sig, så nu nyder jeg det ved at besøge din hjemmeside istedet. Hygge og nyd livet, ligesom vi alle andre nyder livet sammen med dig.

15-05-2008

Dorthe

Hejsa Søde Piamor..... Har lige siddet og læst hele din hjemmeside. Hvor er den dog flot og super fedt at du har lavet den så omfattende. Og helt sjovt at se så mange nye-gamle billeder af Andreas. Og endnu engang tillykke med den opstart som selvstændig. Synes det er en smadder god ide´`.Og vi synes jo også at der er mere ro på,både på den ene og den anden måde. Nu er der ik så længe til at vi "forlader" dig.....SNØFT ALTSÅ. Så er den lille mand jo klar til at flyve videre. Hold da op det er vildt! Du er den bedste!!!! Vi ses Pia..Mange kys,knus og kram.

10-05-2008

jasmin

hej pia håber du her det godt .jeg savner dig håber vi kan ses en dag knus jasmin

Hjemmeside 07-02-2008

Anna Rasmussen

Hej søde Pia...
Her er en lille hilsen til dig fra en gammel kolega.
Flot hjemmeside,du kan bare det der.(ss
Du ønskes held og lykke med din private Dagpleje,det skal du nok klare til et stort UG.
Mange søde hilsner Anna.

23-01-2008

Camilla

Hej Mammi....
Ja, jeg ville jo også lige smide en lille hilsen inde på din flotte hjemmeside, og fortælle dig hvor flot et arbejde du gør. Jeg synes ikke man kan finde en anden dagplejemor som holder så meget af sine dagplejebørn som du gør, og ligeledes holder de mindst ligeså meget af dig... :)
Det er kanon godt du starter op privat, og er 100 % sikker på det kommer til at gå godt...
Ved jeg det vil... :)
Mange kyss og kram din STØRSTE datter.. smiler.

15-01-2008

Michelle

Hej mor ..
- jeg ville også lige kigge ind og rose dig for en rigtig flot hjemmeside.. Glæder mig meget til du starter din private dagpleje op, så der kommer til at rende flere søde små rundt i huset ;D .. Kender ingen anden som er mere kærlig ved børn end dig og det er så dejligt at se hvor glade de er for dig..
Men ønsker dig al held og lykke med den nye dagpleje <3
Mange knus din mellemste datter Michelle..:-*

Hjemmeside 15-01-2008

Pernille Sindahl

Kære Pia

Allerførst tak for vores tid som kolleger :-)
Dernæst tillykke med de nye udfordringer, håber at dine pladser bliver fyldt som du ønsker uden for stor overlapning -der er jo rift om dig-smiler.
Dejlig hjemmeside du har fået, du er velkommen til at kigge ind på vores også trods den mest handler om vores skønne datter...
Alt held og lykke i dit nye job.

de kærligste ønsker fra Emmely og Pernille Sindahl

03-01-2008

Simone Hebo

Hej Pia!

Et stort tillykke med din meget professionelle hjemmeside. Den er bare super flot og signalerer alt hvad du står for, som dagplejer. Jeg vil ønske dig al mulig held og lykke i din private dagpleje og samtidig takke dig for alt hvad du har bidraget med i den kommunale dagpleje igennem mange år.

Pas godt på dig selv!

Kærlig hilsen Simone

21-12-2007

Anja Jørgensen

Hej Pia. Det var en rigtig flot hjemmeside, vi glæder os meget til du skal passe Mathias. Lige en lille hilsen fra dit gamle dagplejebarn rasmus. Vi ses jo snart. Rigtig god jul.

21-12-2007

Gabrielle

Hej søde...
Super flot hjemmeside du har gang i der... Jeg ønsker dig al mulig held og lykke med dit nye projekt og jeg ved det vil lykkes for dig.. Du er en super dagplejer med hjertet på rette sted og jeg vil til enhver tid give dig de bedste anbefalinger, hvis nogen skulle spørge :-)
Knus Gabrielle

Hjemmeside 13-12-2007

Connie

Hej Pia.
Jamen, det er jo en rigtig fin side du har her. Du ønskes al mulig held og lykke med din private dagpleje.
Mange hilsner
Connie

13-12-2007

Moster og Onkel

Hej søde Pia
Med din 14 års erfaring i dagplejen er vi sikker på at det vil lykkes for dig, så vi vil ønske dig al mulig lykke og held i fremtiden.
Kærlig hilsen din moster og onkel.

Hjemmeside 13-12-2007

Susanne

Hej Pia.
Super flot side.Og velkomme til det private, du ønskes alt held med det.
Knuzz Susanne.

13-12-2007

Lilian

Hejsa søde Pia.
Flot, flot hjemmeside du her har fået lavet......den giver den dejligste fornemmelse for dig og hvad du står for.
Ønsker dig al mulig held og lykke m projektet....men som jeg siger, jeg tvivler slet ikke på din succes som privat dagplejer.
Stort knuzz